Specialdesignade
Trappor

Belganet

Din lösning för den mer exklusiva trappan

Exklusiva eller specialdesignade trappor?

Det finns många anledningar till att man kan vara på jakt efter en specialdesignad trappa. Kanske söker ni en exklusiv trappa som skapar en ”wow-känsla” utöver det vanliga? Eller kräver möjligen era förutsättningar  en skräddarsydd lösning? Eller har ni kanske en egen design som ni vill realisera?

Oavsett så har vi möjligheten att hjälpa er med samtliga. Med över 20 års erfarenhet är vi en av Sveriges ledande trapptillverkare av trappor som kräver både hantverkarkompetens och specialmaskiner. Vi skräddarsyr lösningen efter era behov och ni har alla möjligheter att påverka såväl design som materialval. Det spelar ingen roll om ni söker en modern känsla eller traditionell stil, vi löser båda och kan oavsett garantera de bästa materialen och den högsta kvalitén.

Föregående bild
Nästa bild

Nyfiken? Se vad vi erbjuder

Att designa och välja trappa kan vara svårt och ibland skapa en hel del bekymmer. Det är därför vi erbjuder en helhetslösning för att göra er upplevelse så enkel och rolig som möjligt. Vi vill att ni ska fokusera på design, material och färg och låta oss lösa resten. 

Målet med varje levererad trappa är att den ska vara exklusiv för er, hålla den högsta kvalitén och vara någonting som ni är stolta över. Trappor har onekligen en central roll i hemmet och vi vill att er trappa ska signalera premium och något utöver det vanliga. Är det någonting som intresserar er? Här är vad vi erbjuder:

Tveka inte att höra av er om ni har ett upplägg som ni vill diskutera. Vi finns tillgängliga via såväl telefon som  kontaktformuläret. 

Exklusiva trappor från Sjöholmssnickeri

Konstruktionen grundar sig i vangstycken som kan utformas på många olika sett. Här sätts basen i er design. 

Räcken finns i oändliga versioner. Vad är er design?

Handledare? Viktigt för såväl säkerhet som estetik. Hur vill ni ha det?

Trappsteg finns i alla dess former och material. Släpp loss er kreativitet och låt oss tillverka det!

P.S. Vi tillverkar även specialdesignade fönster. 

Vanliga frågor: Trappor

Vilket material kan jag välja?

Bland det roligaste med trappor är att det finns en uppsjö av möjliga material. Vi arbetar huvudsakligen med massivt trä men materialvalet är ert. Tveka inte att kontakta oss för konsultation och rådgivning.

Vad är er leveranstid?

Er leveranstid kommer att bero på såväl trappans komplexitet som materialval. Vad vi dock kan lova är att vi kommer göra allt vi kan för en så snabb leverans som möjligt. Kontakta oss så ska vi göra allt vi kan för att möta era behov.

Vad kostar specialdesignade eller exklusiva trappor?

Trappans pris kommer att bero på ett antal olika faktorer men framförallt handlar det om storlek, design, komplexitet och materialval. Vad vi dock kan garantera är att vi med hjälp av modern utrustning kan lova konkurrenskraftiga priser. 

Vad har ni för garanti?

Generellt lovar vi 1 års garanti på våra produkter. Läs sidan ”Garanti & Underhåll” för fullständiga villkor.  

Hur går jag tillväga?

Var inte orolig, att bygga en ny trappa ska vara roligt. Börja därför med att fundera över vilken stil och ungefärlig design ni vill ha. Är det en hörntrappa, rak trappa eller spiraltrappa? Traditionell eller modern design? Leta gärna upp några inspirationsbilder som ni gillar och fundera sedan över önskad färgsättning och material. 

När ni har funderat igenom dessa frågor kontaktar ni oss för konsultation och vi kommer tillsammans att gå igenom ert upplägg och ta fram en lösning som blir exklusiv för er.